Vakkundig behangen

Behangen is een kunst en pas als je het vaak doet, word je er vaardig in. Voor wie niet met regelmaat op de huishoudtrap staat om banen behang met precisie op de muren aan te brengen, biedt Schildersbedrijf Multi Colore een vakkundige behangservice aan. We hangen leggen de banen vanwege hun ervaring in een keer goed op de muren en sluiten bij een fotobehang of behang met print de banen exact op elkaar aan. Afhankelijk van de grootte van de wanden is in een paar uur tijd je kamer door de door jou gekozen print onherkenbaar veranderd. Behangen is dan ook een goede keuze voor wie snel een andere uitstraling in het interieur wil.

Behangen en de diverse soorten behang

Wie een prachtig behang op de muur wil, dient te zorgen voor een effen ondergrond. Schildersbedrijf Multi Colore verzorgt het aanbrengen van het behang van a tot z. Behalve fotobehang en authentieke prints, zoals van steden, bomen, bloesem of dieren, heb je meer mogelijkheden met behang. Je kunt je eigen foto voor het fotobehang kiezen en het door ons op je wand laten bevestigen. Zo heb je niet alleen een mooie slaapkamer of indrukwekkende woonkamer, maar tover je ook je praktijkruimte of kantoor om in een prettige verblijfsruimte. De mogelijkheden zijn ongelimiteerd en met onze vakkundige behangservice, kun je weer jaren vooruit met je nieuw behangen kamer of werkruimte.

Andere mogelijkheden met behangen

Prints zijn er met diverse effecten, zoals met reliëf of matte en afwisselend glanzende vlakken. Ook is een velours look mogelijk, waardoor je met de kleurkeuze donkerrood of donkerblauw een boudoirachtige uitstraling creëert. Andere opties bij behangen zijn een metallic, glitter of een natuurlijk effect, zoals een steen- of houtprint. Behang hoeft ook niet per definitie van vloer tot plafond aangebracht te worden, je kunt het bijvoorbeeld ook als lambrisering laten plaatsen en de rand ter afscheiding laten afwerken. Of laat je balie bij de receptie elk jaar van een unieke behangprint voorzien. Welk soort behang je ook kiest en waar je het behang ook laat plaatsen, laat de expert met het juiste materiaal en jarenlange ervaring zijn werk doen, zodat je verzekerd bent van kwaliteit.

Professioneel kleuradvies

Kleuren hebben een grote invloed op onze gemoedstoestand. Daarom is het van belang dat jouw ruimtes de juiste kleuren krijgen zodat jij je altijd thuis voelt in jouw eigen huis. Professioneel kleuradvies van Multi Colore helpt jou hierbij.