Werkzaamheden ter reparatie

Schildersbedrijf Multi Colore kan je, naast schilder- en behangservices, ook ondersteunen bij werkzaamheden ter reparatie in of om huis. Vaak komen wij er bij een analyse van de gewenste werkzaamheden achter, dat er eerst iets hersteld moet worden, voordat we over kunnen gaan tot het uitvoeren van de werkelijke wensen van de klant. Je kunt dit beter vooraf horen, dan dat wij beginnen met de werkzaamheden en je er tijdens de uitvoering achter komt, dat er meer werk en meer budget nodig is. Schildersbedrijf Multi Colore besteedt dan ook graag voldoende tijd en aandacht aan de inventarisatiefase, zodat beide partijen weten waar ze aan beginnen.

Reparatie in en om huis

Bij intensief gebruik van leefruimten binnen, ontstaat schade aan inrichtingselementen. Je kunt ervoor kiezen om deze schade te laten repareren, zodat verdere schade beperkt wordt. Denk aan het behandelen van krassen of deuken in hout, zoals bij plinten of kozijnen die makkelijk beschadigen. Na reparatie is er niks meer te zien van de schade en bij sommige onderdelen kunnen we zelfs een laag aanbrengen die tegen een extra stootje kan. Aan de buitenkant van je woning gaat het vaak om elementen die verslechteren onder weersinvloeden. Vooral hout vraagt regelmatig onderhoud. Houtrot kan vaak gerepareerd worden, bijvoorbeeld aan de onderkant van buitendeuren, aan luiken bij de ramen of aan boeiboorden. Welke herstelwerkzaamheden nodig zijn, hangt echter af van de hoeveelheid schade en de ernst ervan.

Reparatiekosten

Doordat je investeert in het herstellen van de originele elementen, komt dit de staat van de binnen- of buitenkant van je woning ten goede. Wie niet wil investeren in reparaties, zal op de lange termijn hele onderdelen moeten vervangen, omdat herstel dan helaas niet meer mogelijk is. Schildersbedrijf Multi Colore zal je altijd advies geven over welke mogelijkheden er zijn voor jou. Met deze informatie kun je zelf beslissen wat je op de korte termijn wilt laten doen. Ook kunnen we een meerjarenplanning voor de reparaties of andere werkzaamheden opstellen, om binnen het gestelde budget tot goede oplossingen te komen. Zo is het voor elke beurs mogelijk om vakkundig onderhoud te laten plegen. Vraag ons vrijblijvend om advies.

Professioneel kleuradvies

Kleuren hebben een grote invloed op onze gemoedstoestand. Daarom is het van belang dat jouw ruimtes de juiste kleuren krijgen zodat jij je altijd thuis voelt in jouw eigen huis. Professioneel kleuradvies van Multi Colore helpt jou hierbij.