Schilderwerk binnen aan je pand

Schilderbedrijf Multi Colore verzorgt alle soorten schilderwerk voor binnen. Vaak denk je dat het schilderwerk aan de buitenkant van je woning belangrijker is, dan het schilderwerk aan de binnenkant. Maar waar geleefd wordt, vindt altijd slijtage plaats aan de elementen van je interieur. Kleine slijtage kan meestal makkelijk gerepareerd worden en bij grotere slijtage is er soms eerst grondiger werk nodig. Maar Schilderbedrijf Multi Colore kan je hier goed bij helpen, door eerst een analyse van de nodige werkzaamheden uit te voeren en je vervolgens een prijsindicatie te geven. Zo ben je voorbereid op wat komen gaat, zowel voor wat betreft de kosten als de planning van de werkzaamheden.

Soorten schilderwerk binnen

De meeste schilderwerken vinden plaats aan grote oppervlakken, zoals wanden, plafonds, kozijnen en binnendeuren. Je kunt kiezen voor een gehele nieuwe look in een of meerdere kamers in je huis. Denk aan de entree, de woonkamer of je slaapkamer. Met een frisse kleur op de muur voelt je huis weer als nieuw. Maar Schildersbedrijf Multi Colore kan met schilderwerk binnen ook je praktijk of receptie een nieuwe uitstraling geven. Als visitekaartje van je bedrijf wil je hiermee precies het juiste effect bereiken. De gebruikte kleuren kunnen een rustgevend of juist een stimulerende werking hebben op jou en je klanten. Door onze kennis van kleuren en de werking ervan op de mens, kunnen wij je een passend advies geven voor de styling van elke ruimte.

Specifieke schilderwerkzaamheden binnen

Naast alle standaardschilderwerken zijn er altijd nieuwe trends op interieurgebied. Bij kinderkamers wordt glitter in de muurverf verwerkt of er komt een wand met schoolbordverf (overigens niet alleen in zwarte kleur beschikbaar) om te krijten. In badkamers of bijkeukens kan verf met een waterafstotend of vochtwerende laag aangebracht worden. Maar hier houdt het vakmanschap van Schildersbedrijf Multi Colore nog niet op. Wij kunnen uw keuken een geheel nieuwe uitstraling geven door de
keukenkasten een andere kleur te geven. Je kunt bijvoorbeeld van een glanzende afwerking naar een matte lak overgaan. Zo kan een nieuw interieur vaak binnen ieders budget gerealiseerd worden.

Professioneel kleuradvies

Kleuren hebben een grote invloed op onze gemoedstoestand. Daarom is het van belang dat jouw ruimtes de juiste kleuren krijgen zodat jij je altijd thuis voelt in jouw eigen huis. Professioneel kleuradvies van Multi Colore helpt jou hierbij.