Schilderwerk buiten aan je pand

Schilderbedrijf Multi Colore neemt alle schilderwerk buiten onder handen. Of je nu voor het eerst onderhoud laat plegen of herhaaldelijk onderhoud wenst, wij helpen je verder met de juiste materialen en de meest geschikte technieken voor de betreffende onderdelen en de specifieke ondergrond van jouw object. Schildersbedrijf Multi Colore kijkt niet alleen goed naar de staat van de te schilderen delen – is er bijvoorbeeld sprake van houtrot dat eerst gerepareerd dient te worden – , maar kijkt ook naar de staat van de omranding, zoals naden en overgangen en of die nog hun werk doen. Door weersinvloeden en de leeftijd van naden (o.a. langs glas) kan het nodig zijn om deze te vervangen, voordat er overgegaan wordt tot het werkelijke schilderwerk.

Soorten schilderwerk buiten

Schilderwerkzaamheden aan de buitenkant van je object bestaan onder andere uit het schilderen van je voordeur, je kozijnen of je gevel. Zeker wanneer je een ouder huis hebt en je de bakstenen uitstraling niet graag meer ziet, kan het behandelen met een speciale buitenverf in de door jou gewenste kleur een hele ander effect op je woning hebben. Ook bij bedrijfspanden biedt dit uitkomst. Met periodiek onderhoud houd je je pand voor langere tijd in een betere conditie. En wanneer je investeert in het goed onderhouden van je pand, behoudt het ook langer zijn waarde. Dit onderhoud betaalt zich dus letterlijk terug, niet alleen in woongenot gedurende de periode dat je gebruik maakt van het object, maar ook in de financiële waarde van het object bij een eventuele verkoop op de langere termijn.

Nog meer buiten schilderen

Bij schilderwerken buiten valt ook te denken aan een ommuurde binnenplaats die je een frisse look wilt geven. Denk ook aan houten schuttingen, paardenstallen, metalen poorten en hekwerken of houten klimtoestellen en tuinhuizen die een onderhoudsbeurt verdienen. En pas gelakte boeiboorden, louvre luiken of andere houten zonwering voor je ramen, zorgen voor een goede afwerking van je huis. Alle elementen aan de buitenkant van je terrein, huis, bedrijfspand of bijgebouwen zijn met een intensieve onderhoudsbeurt weer tiptop in orde en kunnen de wisselende weersinvloeden weer prima doorstaan. Wil je nog iets anders aan de buitenkant dat niet vermeld staat laten verven? Vraag ons om advies.

Professioneel kleuradvies

Kleuren hebben een grote invloed op onze gemoedstoestand. Daarom is het van belang dat jouw ruimtes de juiste kleuren krijgen zodat jij je altijd thuis voelt in jouw eigen huis. Professioneel kleuradvies van Multi Colore helpt jou hierbij.